Ingredienser til laks med marinerede gulerødder
(3 pers.)
3 stk. laksefilét
Salt og peber
600 g gulerødder
1 bdt. dild
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. eddike
1 usprøjtet citron
1 tsk. honning
1 hakket forårsløg
1 tsk. salt
1 knsp. peber
3 spsk. olivenolie
1 spsk. smør
Tilbehør
Kartofler og persille
Fremgangsmåde til laks med marinerede gulerødder
Krydr laksen med salt og peber. Skræl gulerødderne og striml dem på langs med en kartoffelskræller. Bland gulerødderne med klippet dild og rør senneppen med eddike, revet citronskal, honning, forårsløg, salt og peber. Pisk olien i lidt ad gangen og hæld marinaden over gulerødderne. Steg laksefiléterne i smørret ved middelstærk varme 3 min. på hver side, pres citronsaften over og servér med kogte, persilledryssede kartofler.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Kokossuppe med chili og rejer
Laks med karsesalat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)