Laks med rødbeder
(4 pers.)
35 min.
400 g rødbeder
2 løg
1 spsk. olivenolie
3½ dl forkogt spelt
7 dl suppe
4 laksefileter (a 150 g)
1 spsk. smør
2 kviste rosmarin
Salt og peber
400 g haricots verts
Skræl rødbeder og løg og skær begge dele i små tern. Steg i en gryde i olie. Kom spelten ved og tilsæt suppen. Læg låg på og lad det småsimre i 20 min. Læg imens laksen i et ovnfast fad. Drys med salt, peber og rosmarin og kom små smørklatter på. Sæt i en 225° varm ovn og steg i 8-10 min. Kog bønnerne i saltet vand i 6 min. og server til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Rejesalat med nudler
Dampet rødtunge med spinat beurre blanc
Pasta med røget laks og pesto
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)