(3-4 pers.)
200 g store, pillede rejer el. 300 g små alm.
400 g store, flade risnudler
2 fed hvidløg
1 lille bdt. koriander
2 spsk. olie
½ selleri i tændstikker
1 spsk. sukker
3 sammenpiskede æg
2 spsk. oystersovs
2 spsk. fiskesovs
200 g bønnespirer
Saften af 1 citron
1 bdt. forårsløg i tynde, skrå skiver
100 g ristede peanuts
1 rød chili
Hæld kogende vand på risnudlerne og følg anvisningen på pakken. Hak løg og koriander. Kom olie i en stor gryde/wok og lynsteg selleri, kom så hvidløg og koriander ved og efter 1 min. rejerne. Tilsæt sukker, rør æg i og slut med løg, sovse, citronsaft, spirer, peanuts og chili og sluk straks. Kom i alufoliebakker og stil på køl eller spis med det samme.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Pitabrød med rejer og hummus
Kylling i grøn basilikumkarry
Krydret pizza
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)