(2 pers.)
20 min. + 30 min. i ovnen
100 g røget laks
1 spsk. olivenolie
2 gulerødder, skrællet og skåret i skiver
1 løg, hakket
1 rød peberfrugt skåret i store tern
1 fennikel skåret i smalle både
125 g pasta - gerne de helt små risoni, der ligner pinjekerner
½ dl hakkede krydderurter
150 g småbladet spinat
2 spsk. lys vineddike
Kom løg, gulerødder, rød peber og fennikel i en ovnfast fad og vend med olie, salt og peber. Stil i ovnen ved 180° i 30 min. Kog pastaen i henhold til pakken og bland den i de ovnstegte grønsager. Kom spinat, krydderurter og laks ved og dryp med vineddike.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv mere med laks...
Æggekage med bønner, tomat og laks
Laksesalat med ris, avocado og druer
Citrusgravet laks