Opskrifter

Pasta med ovnbagte grøntsager og røget laks

Torsdag, 28. januar 2010Opdateret I gåraf Helle Brønnum Carlsen
Her får du et alternativ til den klassiske pastasalat med bagte grøntsager, mens den til slut toppes med røget laks.
50 min
2 personer
Pastasalat med røget laks
100 g røget laks
1 spsk. olivenolie
2 gulerødder, skrællet og skåret i skiver
1 løg, hakket
1 rød peberfrugt skåret i store tern
1 fennikel skåret i smalle både
125 g pasta - gerne de helt små risoni, der ligner pinjekerner
½ dl hakkede krydderurter
150 g småbladet spinat
2 spsk. lys vineddike

Fremgangsmåde

  1. Klargør løg, gulerødder, rød peber og fennikel og kom i et ovnfast fad og vend med olie, salt og peber.
  2. Stil fadet i ovnen ved 180° i 30 min.
  3. Kog pastaen i henhold til pakken.
  4. Bland den kogte pasta med de ovnstegte grøntsager.
  5. Kom spinat, krydderurter og laks ved og dryp med vineddike.