Laks med feta-spinat-pakker

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200° varmluft.
Læg laksefileterne i et smurt ovnfast fad. Dryp citronsaft over, og krydr med revet citronskal, salt og peber.
Bag laksen i ovnen i 15-20 minutter, til kødet har skiftet farve, og lamellerne falder let fra hinanden.
Feta-spinat-pakker:
Smør halvdelen af fillodejen med lidt olie, og læg den anden halvdel ovenpå.
Skær dejen ud i 4 lige store firkanter.
Optø spinaten, og kram den godt fri for væde.

Fordel spinat, fine strimler af hvidkål og fetaost i tern på midten af de 4 stykker dej. Fold hjørnerne ind, og sno dem let, så pakken lukkes.
Læg feta-spinat-pakkerne på en bageplade med bagepapir, pensl med olie, og bag dem gyldne i 10 minutter ved 200° varmluft.
Servér den bagte laks med kogte kartofler og feta-spinat-pakker.
