Lammeculotte med aspargessalat
Ingredienser til lammeculotte med aspargessalat
(4 pers.)
1 lammeculotte ca. 400 g
Salt og peber
1 bundt asparges
1 bundt bredbladet persille
2 spsk. olivenolie
2 spsk. æbleeddike
Fremgangsmåde
Krydr lammeculotten med salt og peber, læg den i et ildfast fad foret med bagepapir. Sæt stegen i en 200° varm ovn i 25 min., hvis du vil have kødet let rosa, og 30 min., hvis det skal være gennemstegt. Knæk enderne af aspargesene og skær dem i så tynde skiver som muligt. Bland olivenolie og æbleeddike, vend det med aspargesene og persillen. Smag til med salt og peber og anret dem på et fad eller i en skål. Skær culotten i tynde skiver og server den med aspargessalaten.
Server evt. en Aalborg Taffel Akvavit til.
Madopskrift: Pernod Ricard Denmark
Påskefrokost
Her får du masser af ideér til, hvad der skal spises til påskefrokosten...