Mac’n cheese
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2013/september/uge-37/mad/37-mac-n-cheese-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til mac'n cheese
(3.pers.)
300 g makaroni
50 g smør
1½ spsk. hvedemel
4 dl mælk
50 g cheddar
50 g gouda
2 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. sennep
1 tsk. honning
1 tsk. paprika
1 håndfuld finthakket persille
½ tsk. salt
1 knsp. peber
150 g skinke
3-4 dl rasp
Fremgangsmåde til mac'n cheese
Kog pastaen mør i letsaltet vand og lad den dryppe af. Smelt smørret, rør melet i og pisk mælken i lidt efter lidt. Smelt osten i sovsen og tilsæt eddike, sennep, honning, paprika, hakket persille og smag til med salt og peber. Vend pastaen i sovsen, tilsæt skinke i tern og kom blandingen i et ildfast fad. Drys med raspen og sæt fadet i ovnen ved 200° i 15 min. Servér med en god råkost eller grønsagsstave.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Pølser i fad
Medisterdeller med børnekartofler
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop