Opskrifter
Mandelsmør
Torsdag, 8. december 2011af Redaktion
Mandelsmørret gør sig godt som en lille hapser på et lille stykke ristet brød sammen med en skive frisk figen
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/b218e356bd63432886178242a2380836.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
300 g mandler
Rist mandlerne på en tør pande og lad dem afkøle. Blend dem i en foodprocesser i ca. 15 min., til konsistensen er blød og cremet, stands foodprocesseren hver 3.-4. min. og skrab siderne fri for mandelsmuld. Server som dip eller i stedet for smør på et stykke brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Svenskepepparkakor
Saltede mandler
Mandelkager
Find masser af hjemmebag og julekonfekt her...
Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)