Marokkansk grøntsagscouscous
Ingredienser til marokkansk grøntsagscouscous:
(4 pers.)
3 gulerødder
15 cm kinaradise
3 stilke bladselleri
1 spidskål
2 løg
1 stok broccoli
1 l grøntsagsbouillon
1-3 tsk. ras el hanout (fås i velassorterede supermarkeder)
8 svesker
1 dåse kikærter i saltlage
4 dl rå couscous
Harissa el. anden chilisauce
Prøv også: Bag et lækkert hvidløgsbrød til din marokkanske grøntsagscouscous
Fremgangsmåde:
Skær gulerødder, kinaradise og bladselleri i tykke stave.
Skær spidskål og løg i både.
Skær broccolien i blomster og stokken i tykke stave.
Kog bouillonen op i en bredbundet gryde og smag til med ras el hanout, så væsken er let krydret.
Kog løg og svesker i bouillonen i 5 min.
Hæld saltlagen fra kikærterne og kom dem i bouillonen sammen med resten af grøntsagerne.
Kog sagte, til alle grøntsager er møre.
Smag evt. til med mere ras el hanout.
Kog couscoussen, som angivet på emballagen.
Servér grøntsager og bouillon med couscous i dybe tallerkner.
Servér med harissa eller anden chilisauce til at dryppe over efter smag.
Se også: Kylling i æggewrap