Marokkansk inspireret kylling
(4 pers.)
25 min. + 15 min. marinering
4 kyllingebryster
2 spsk. harissa (peberfrugtpasta)
2 spsk. flydende honning
1 spsk. olivenolie
1 usprøjtet lime
1 tsk. salt
1 knsp. peber
300 g bulgur
5 dl hønsebouillon
2 spsk. olivenolie
8 cherrytomater
½ dl hakket persille
1 spsk. hakket koriander
1 spsk. hakket mynte
Bland harissa, honning, olivenolie, fintrevet limeskal, salt og peber og vend kyllingebrysterne deri. Lad dem trække i mindst 15 min. Kog bulguren i bouillonen i 8 min., pres saften af limefrugten og rør den i den lune bulgur sammen med olivenolie. Steg kyllingebrysterne ved middelhøj varme 8-10 min. på hver side, til de er netop gennemstegte. Halver tomaterne, hak krydderurterne og vend det i bulguren.
Madopskrift: Kristina Marckmann
KØKKENVÆGT MED KALORIEBEREGNER
Praktisk kalorievægt til hjælp for det daglige kostindtag.
Vægten koster 249 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kyllingepie
Kylling i grøn basilikumkarry
Kylling med grov pasta og grønt
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)