Kylling med grov pasta og grønt
(4 pers.)
20 min.
4 kyllingefileter (ca. 600 g i alt)
1 spsk. olivenolie
1 rød chili, hakket fint
1 fed hvidløg, hakket fint
½ tsk. gurkemeje
Salt og peber
1 rød peberfrugt i strimler
200 g broccolibuketter
1 dl piskefløde
1 dl suppe (hønsekødsuppe)
Ca. 280 g fuldkornspasta
Skær kyllingefilet i strimler og steg dem af 2 gange i olie i en wok eller lign. Rør chili, løg og krydderier i, tilsæt grønsager og til sidst fløde og suppe. Kog pastaen, mens retten simrer færdig (ca. 10 min.) og vend det hele sammen.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Kylling i grøn basilikumkarry
Krydret kyllingefad
Gulerod og kylling i karry med ris
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)