(3 pers.)
20 min. + 30 min. i ovnen
400 g kyllingefilet i tern
100 g kejserhatte
1 spsk. olie
1 hakket løg
1 hakket fed hvidløg
1 tsk. frisk timian
1 spsk. frisk oregano
½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. rasp
200 g hytteost
1 dl fløde 9%
2 rl. færdig tærtedej
150 g slikærter (evt. frost)
Mælk til pensling
Tilbehør
Råkost
Brun kyllingen i olien sammen med østershattene, løg og hvidløg og tilsæt krydderier og rasp og lad det svitse med i et par min. Vend hytteost og fløde i svampeblandingen. Læg den ene dej i et smurt 26 cm tærtefad, kom slikærter og svampeblanding over og læg den anden dej over som låg. Klem kanten godt til, lav et par snit i låget og pensl med mælk. Bag pien ved 190° i 30 min. og server med en god råkost.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Tærte med svampe og kylling
Skaldyrstærte
Bagt pasta med broccoli
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)