Mexicanske fiskeruller
(3 pers)
25 min.
400 g fiskefars
25 g syltede jalapenos
3 fuldkornstortilla
50 g revet cheddar ost
1 ds. kidneybønner
1 gul peberfrugt
1 gulerod
3 forårsløg
1 gl. færdig salsa (225 g)
Rør fiskefarsen med finthakkede jalapenos og fordel den på de 3 tortillas. Rul tortillaerne sammen, læg dem i et ovnfast fad og drys med ost. Bag tortillaerne ved 180° varmluft i 20 min., til farsen har sat sig, og osten er gylden. Hæld væden fra bønnerne og skyl dem godt. Skær peberfrugter og gulerødder i små tern og forårsløgene i skiver. Bland bønnerne med grønsagerne, vend salsaen i og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Nemme mexicanske empanadas
Tortillas med courgetter
Quesadillos med ratatouille
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)