Opskrifter

Minestrone med fisk og muslinger

Torsdag, 12. april 2018 Torsdag, 12. april 2018 - 9:00 - af: Christine Bille, Foto. Carina Krüger. Torsdag, 12. april 2018 - 9:00 - af: Christine Bille, Foto. Carina Krüger.
Velsmagende fiskeretter vækker næsten altid glæde, særligt når de kan nydes uden ben. Her er et lækkert, benfrit fiskemåltid, der egner sig til både hverdag og fest. Servér den til aftensmad eller frokost.

Minestrone med fisk og muslinger

(4 pers.)

Ingredienser

1 løg

3 stilke bladselleri

1 lille fennikel

2 spsk. olivenolie

2 fed hvidløg

400 g hakkede el. mosede tomater

1 lille dåse tomatkoncentrat

1 l grøntagsbouillon

1 lille bdt. persille

750 g muslinger

Salt og peber

250 g filet af torsk, sej el. rødspætte

Tilbehør: Brød el. flutes

Prøv også minestrone med hvide bønner

Fremgangsmåde

Hak løget. Skær bladelleri og fennikel i små tern. Svits grøntsagerne i olien i en stor gryde, til de dufter. tilsæt finthakket hvidløg, tomater, tomatkoncentrat og bouillon og kog op. Lad suppen koge 15 min. Hak persillien. Skrub muslingerne godt og kassér dem, der er gået i stykker. Kassér også dem, der ikke lukker sig efter at være banket hårdt i bordet. Vend persille og muslinger i suppen og kog dem i et par min. Smag til med salt og peber. Skær fisken i ca. 1 1/2 cm store tern og vend dem forsigtigt i suppen. Lad den simre endnu 2 min. Servér suppen med brød eller flutes.

Præv en lækker dessert: Lagkage med nougatcreme