Minestrone med fisk og muslinger
Minestrone med fisk og muslinger
(4 pers.)
Ingredienser
1 løg
3 stilke bladselleri
1 lille fennikel
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
400 g hakkede el. mosede tomater
1 lille dåse tomatkoncentrat
1 l grøntagsbouillon
1 lille bdt. persille
750 g muslinger
Salt og peber
250 g filet af torsk, sej el. rødspætte
Tilbehør: Brød el. flutesPrøv også minestrone med hvide bønner
Fremgangsmåde
Hak løget. Skær bladelleri og fennikel i små tern. Svits grøntsagerne i olien i en stor gryde, til de dufter. tilsæt finthakket hvidløg, tomater, tomatkoncentrat og bouillon og kog op. Lad suppen koge 15 min. Hak persillien. Skrub muslingerne godt og kassér dem, der er gået i stykker. Kassér også dem, der ikke lukker sig efter at være banket hårdt i bordet. Vend persille og muslinger i suppen og kog dem i et par min. Smag til med salt og peber. Skær fisken i ca. 1 1/2 cm store tern og vend dem forsigtigt i suppen. Lad den simre endnu 2 min. Servér suppen med brød eller flutes.