Mørbrad i fad

Opskrift på mørbrad i fad
(3 pers.)
1 svinemørbrad
1 spsk. olie
150 g bacontern
1 porre
400 g champignoner
1 ds. hakkede tomater
1 peberfrugt
1 dl hakket persille
1 tsk. groft salt
Friskkværnet peber
1 dl fløde
50 g revet ost
Sådan laver du mørbrad i fad
Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver, brun dem i olien ved høj varme og læg dem i et ovnfast fad.
Rist baconternene, skær porrerne i ringe og skær champignonerne i kvarte. Svits porre og champignoner sammen med baconen, til det begynder at tage farve.
Tilsæt tomater, peberfrugt i strimler, persille, salt og peber og bring saucen i kog. Rør fløden i, hæld saucen over mørbraden og drys med revet ost.
Steg retten færdig i ovnen ved 225° i 20 min. og servér med kartoffelsne.