Opskrifter

Nemme stegte ris i karry med rejer og ærter

Fredag, 12. marts 2010Opdateret 4. martsaf Anne Skovgaard-Petersen
Hvis du har en rest ris liggende, så kan du forvandle dem til en ny lækker ret med denne opskrift på karryris med rejer og ærter.
15 min
2 personer
Stegte ris i karry
2 porrer
4 stilke bladselleri
3 dl kogte ris (gerne en rest fra dagen før)
1 spsk. olie
1 spsk. karry
150 g rejer
100 g ærter
Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Rens porre og bladselleri og skær dem i tynde skiver.
  2. Svits risene i olien sammen med karryen i 2 min.
  3. Tilsæt porre og bladselleri og lad det svitse med i yderligere 2 min.
  4. Vend rejer og ærter i og varm retten godt igennem.
  5. Smag til med salt og peber og server med et stykke groft brød.