Nudelsalat med krydret oksekød
(2 pers.)
20 min.
300 g oksekød i tynde strimler
½ spsk. paprika
1 fed hvidløg
1 cm ingefær
1 chili
1 spsk. sesamolie
1 spsk. oystersauce
Saften fra ½ lime
100 g glasnudler
2 gulerødder
2 forårsløg
¼ agurk
½ dl frisk koriander
Vend kødet i paprikaen og hak hvidløg, ingefær og chili fint. Bland kødet med hvidløg, ingefær og chili og svits det i sesamolien ved god varme. Tilsæt oystersauce og limesaft og lad kødet simre ved svag varme i et par min. Kog nudlerne efter anvisningerne og skær gulerod, forårsløg og agurk ud i tændstikstynde stave. Bland oksekødet med nudler og grønsager, drys med hakket, frisk koriander og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Prøv også...
Stegte nudler med skinke og rejer
Spareribs med radisesalat og nudler
Tun i fad med nudler