Opskrifter

Nudelsalat med krydret oksekød

Torsdag, 3. juni 2010af Redaktion
Supernem middag til de travle dage

(2 pers.)
20 min.

300 g oksekød i tynde strimler
½ spsk. paprika
1 fed hvidløg
1 cm ingefær
1 chili
1 spsk. sesamolie
1 spsk. oystersauce
Saften fra ½ lime
100 g glasnudler
2 gulerødder
2 forårsløg
¼ agurk
½ dl frisk koriander


Vend kødet i paprikaen og hak hvidløg, ingefær og chili fint. Bland kødet med hvidløg, ingefær og chili og svits det i sesamolien ved god varme. Tilsæt oystersauce og limesaft og lad kødet simre ved svag varme i et par min. Kog nudlerne efter anvisningerne og skær gulerod, forårsløg og agurk ud i tændstikstynde stave. Bland oksekødet med nudler og grønsager, drys med hakket, frisk koriander og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Prøv også...
Stegte nudler med skinke og rejer
Spareribs med radisesalat og nudler
Tun i fad med nudler