Opskrifter
Oldemors opskrift på solskinsæg
Onsdag, 30. maj 2018af Hanne Lund, foto Christina Birchfoto Christina Birch
Når solen skinner, så skal der da solskinsæg på menuen. Prøv denne klassiske opskrift på de lækreste og fineste solskinsæg
Ingredienser
2-3 skiver bacon
En rest kogte ris el. spaghetti
1 spsk. tomatpuré
1 hakket løg
1 tsk. karry
1 tsk. paprika
½ tsk. salt
2½ dl fløde
4 æg
LÆS OGSÅ: Skal der også serveres noget sødt til kaffen? Prøv denne rugbrødslagkage
Sådan gør du
Steg baconskiverne, lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Bland ris/spaghetti med tomatpuré, løg, karry, paprika og salt og rør fløden i.
Smør et lille ovnfast fad og hæld blandingen i.
Lav 4 huller med en ske og slå et æg ud i hvert hul.
Sæt fadet i ovnen ca. 10-12 min. ved 200 grader, til æggene er stivnede.
Tag fadet ud og pynt med smuldret bacon.