Ovnbagt kylling tikka masala
Ingredienser til ovnbagt kylling tikka masala:
(4 pers.)
1 hel kylling ca. 1½ kg
1 spsk. tikka masala-karrypasta
Lidt olie
Salt og peber
600 g små kartofler
1 blomkål
Persille
Tilbehør:
Naanbrød og evt.
yoghurt
Læs også: Sammenkogt kylling tikka masala
Fremgangsmåde:
Partér kyllingen i lår og bryst og del hvert bryststykke i to. Skær dybe snit i lårene, så varmen hurtigere kommer ind i kødet.
Smør kødet med tikka masala rørt med lidt olie.
Læg stykkerne i et ovnfast fad og kom kartoflerne ved.
Sæt fadet i ovnen ved 200° i 30 min.
Del blomkålen i små buketter og blanchér dem hurtigt i kogende vand.
Kom blomkålen ved kyllingen, ryst fadet, så karryskyen fordeles, og sæt fadet tilbage i ovnen endnu 15 min.
Drys godt med hakket persille og servér med lunt naanbrød og måske lidt yoghurt.