Ovnbagt sej med peberrod
(4 pers.)
800 g nye kartofler
200 g sukkerærter
750 g sejfilet eller anden hvid fisk
1½ tsk. salt
Kværnet peber
75 g smør
3 spsk. citronsaft
½ dl friskrevet peberrod
1 dl kapers
Dild
Tilbehør
Kartofler
Skrab kartoflerne og kog dem møre i saltet vand. Lad ærterne koge med de sidste 3 min. Fjern nervebenene for oven på fisken. Krydr fisken med salt og peber, skær den i portionsstykker og læg dem i et ildfast fad. Fordel smørklatter og citronsaft på fisken. Sæt fadet i ovnen ved 175° i ca. 15 min., til fiskekødet er mørt og hvidt. Læg ærterne i fadet til fisken og forsyn den med peberrod, kapers og dild. Serveres med kartoflerne.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
GODT TIL GRILLEN
Lyse sommeraftener og lækker grillmad hører sammen: Her får du 18 lækre opskrifter på forretter, hovedretter og desserter til grillen - se opskrifter her
Find flere opskrifter her...
Fiskelasagne
Sommersuppe med hvidløgsbrød
Kiwitærte med jordbær
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)