Pasta med græskarløgsauce
(1-2 pers.)
200 g frisk pasta
200 g skrællet græskar uden kerner
2 løg
1 spsk. olivenolie
1 tsk. karry
¾ dl mælk el. fløde
Revet muskat
Citronsaft
Salt og peber
125 g korte pastastykker
Drys
25 g revet
granaost
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skræl græskarret og skær det i små tern. Pil løgene og skær dem i skiver. Svits dem bløde i olie sammen med karry uden, at de tager farve. Tilsæt græskar og steg dem ved jævn varme 15-20 min., til de er bløde, og under jævnlig omrøring. Krydr med muskat, citronsaft, salt og peber. Server med afdryppet pasta, revet ost og grøn salat.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
SØDE HJERTEMUFFINS TIL VALENTINSDAG
De pink muffinforme er fremstillet i 100% silikone, hvis egenskaber forhindrer, at dejen, isen osv sidder fast. Formene kan købes for 99 kr. i shoppen (link fjernet)
Mere mad til en...
Græskarsuppe
Sprød skrubbe med varm kartoffelsalat
Pestostegt kyllingebryst med grønsagsbiks
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)