Opskrifter
Pasta med hvidløgsrejer
Onsdag, 19. september 2018Af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger. Foto: Carina Krüger.
Denne pastaret smager let syrligt af citron og indeholder desuden lækre tigerrejer og sukkerærter vendt i hvidløg.
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/article/pasta-med-hvidloegsrejer.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til pasta med hvidløgsrejer:
(2 pers.)
300 g tigerrejer
1 pakke frisk pasta
1 skalotteløg
1 spsk. olie
1 citrongræs
1 chili
2 fed hvidløg
200 g sukkerærter
1 citron
Salt og peber
Revet parmesan
Prøv også: Indbagt laks med rejefars
Fremgangsmåde:
Pil skallen af rejerne, men lad halespidsen sidde på og fjern den sorte streng.
Kog pastaen i letsaltet vand i 3 min.
Svits hakket løg i olien, tilsæt snittet citrongræs, hakket chili og hvidløg og lad det svitse med i 2 min.
Tilsæt rejer, sukkerærter i strimler og giv den yderligere 2 min.
Sænk varmen og tilsæt fintrevet citronskal og -saft.
Smag til med salt og peber, vend pastaen i og servér med friskrevet parmesan.
Se også: Svinemørbrad med nudler og kokos