Pasta med kalkun i tomat
(2 pers.)
25 min.
200 g spaghetti el. anden pasta
250 g kalkunfilet i mindre stykker (el. hakket kalkunkød)
1 løg, hakket
2 fed hvidløg, hakkede
1 spsk. olivenolie
1 gulerod, skrællet og groftrevet
1 tsk. fennikelfrø, let knuste
1 dåse hakkede,
flåede tomater
Salt og peber
Tilbehør
Grøn salat
Hæld olien i en gryde og steg kødet, til det er lysebrunt. Tag det op og svits løg, hvidløg, fennikelfrø og til sidst gulerod i samme olie og kom så tomater med væde ved. Tilsæt kødet og lad simre i 10 min. Kog pasta i 9 min. i saltet vand og hæld sovsen over, når pastaen er drænet. Server med grøn salat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere gode pastaretter...
Pasta med ost, tomater og basilikum
Pasta med muslinger og skinke
Pasta med porre og champignoner