Opskrifter
Nem pasta med muslinger, skinke og parmesanost
Onsdag, 24. marts 2010Opdateret 4. martsaf Helle Brønnum Carlsen
Pasta med muslinger er en lækker ret hele året rundt - her får du opskriften på en simpel version med muslinger fra frost eller dåse. Men friske kan også bruges.

20 min
2 personer
Pasta med muslinger
200 g pasta
150 g muslinger (frost el. dåse)
2 skiver parmaskinke el. lign.
4 store kapersbær
1 hakket fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
Lidt citronsaft
Salt og peber
Revet parmesan
Evt. lidt hakket persille
Fremgangsmåde
- Kog pastaen ca. 9 min. el. efter anvisning på pakken.
- Kom olie i en stor pande, steg hvidløg ved svag varme, til det betynder at dufte.
- Kom så muslinger, salt, peber og citronsaft ved og vend kogt pasta i med et par skefulde af kogevandet.
- Vend til sidst pastaen med kapers, skinke og parmesan og server retten drysset med lidt persille.

Hovedretter
Krydret one-pot-pasta med svampe

Opskrifter
Hvidvinsdampede blåmuslinger