Opskrifter

Nem pasta med muslinger, skinke og parmesanost

Onsdag, 24. marts 2010Opdateret 4. martsaf Helle Brønnum Carlsen
Pasta med muslinger er en lækker ret hele året rundt - her får du opskriften på en simpel version med muslinger fra frost eller dåse. Men friske kan også bruges.
20 min
2 personer
Pasta med muslinger
200 g pasta
150 g muslinger (frost el. dåse)
2 skiver parmaskinke el. lign.
4 store kapersbær
1 hakket fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
Lidt citronsaft
Salt og peber
Revet parmesan
Evt. lidt hakket persille

Fremgangsmåde

  1. Kog pastaen ca. 9 min. el. efter anvisning på pakken.
  2. Kom olie i en stor pande, steg hvidløg ved svag varme, til det betynder at dufte.
  3. Kom så muslinger, salt, peber og citronsaft ved og vend kogt pasta i med et par skefulde af kogevandet.
  4. Vend til sidst pastaen med kapers, skinke og parmesan og server retten drysset med lidt persille.