Pasta med langtidssimret ragout
Fremgangsmåde:
Skær pancetta i tern, og steg dem ved middel varme i en stor gryde i 3-4 minutter i det fedt, der smelter fra. Rør finthakket løg og bladselleri samt revet gulerod i. Lad det stege, til det hele er blevet blødt.
Brun de 2 slags hakkekød i gryden under omrøring. Hæld vin over, og lad det fordampe.
Bland tomater, tomatpuré, en lille smule mælk, laurbærblade og revet muskatnød i.
Lad saucen simre i mindst 1½ time, men gerne længere. Rør rundt en gang imellem, og tilsæt mere mælk løbende.
Fjern laurbærbladet, og smag ragouten til med salt, peber og revet muskatnød.
Tilbehør:
Kog pasta efter pakkens anvisning, og vend den i gryden med ragout, eller anret saucen over pastaen på tallerkener. Servér retten rygende varm med revet parmesan over.