Opskrifter

Pasta med pecorino og spinat

Lørdag, 7. marts 2009af Redaktion
(1 pers.)15 min.200 g hel spinat (frisk el. frossen)10 g valnødder30 g pecorino (fast fåreost)25 g friskrevet parmesan60 g pastaSalt og

(1 pers.)
15 min.

200 g hel spinat (frisk el. frossen)
10 g valnødder
30 g pecorino (fast fåreost)
25 g friskrevet parmesan
60 g pasta
Salt og peber


Tilbehør
Tomatsalat af 100 g tomater og hakket rå løg

Kog pastaen efter anvisning på pakken, og hvis du bruger frisk spinat, så lad den lige "se på" det kogende vand til sidst, så den falder
sammen. Bland med valnødder og begge oste, der er fintrevne og som smelter ved varmen fra pastaen. Smag til med salt og peber.
Server med tomatsalat.


Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Mere med pasta...
Pasta med hvidløgsstegte svampe
Pasta med torsk og broccoli
Pastapizza