Opskrifter

Pasta med svampe

Mandag, 11. oktober 2010af Redaktion
Lækker pastaret med kantareller og champignoner

(2 pers.)

250 g kantareller
150 g champignoner
3 fed hvidløg
1 hakket skalotteløg
2-3 spsk. olivenolie
½ bdt. hakket,
bredbladet persille
Salt og peber
200 g fetuccine el. pappardelle (bred pasta)
Parmesanost


Børst kantarellerne godt. Skyl champignonerne. Skær dem i kvarte. Hak løg og hvidløg. Sauter i olivenolie og tag det op. Kom mere olie ved og steg så svampene ved kraftigere varme, til de er brunede. Skru ned og kom løgene ved. Smag til med salt og peber. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Kom hakket persille ved svampene og steg med i 2 min., vend så med pastaen og server med friskrevet parmesanost.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Svinemørbrad med flødestuvede svampe
Pizza med champignoner
Hakkebøf med svampe