(2 pers.)
15 min.
2 fed hvidløg
1 rødløg
1 spsk. olie
300 g tigerrejer
250 g frisk fuldkornspasta
200 g tomater
150 g frisk spinat
1 dl fløde 9%
1 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Tilbehør
Brød
Sæt vand med salt over til pastaen, skær hvidløg og rødløg i fine tern og svits dem i olien. Tilsæt rejerne og lad dem svitse med et par min. Kom pastaen i vandet og lad den koge i 3-4 min. Skær tomaterne i tern og tilsæt dem sammen med skyllet spinat og fløde. Smag til med citronsaft, salt og peber og server med frisk pasta.
Madopskrift: Kristina Marckmann
KØKKENVÆGT MED KALORIEBEREGNER
Praktisk kalorievægt til hjælp for det daglige kostindtag.
Vægten koster 249 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Mild, krydret fisk
Karrysuppe med fiskespid
Rejesalat med nudler
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)