Opskrifter
Frisk pasta med tomatflødesovs og tigerrejer
Tirsdag, 10. januar 2012Opdateret 4. martsaf Kristina Marckmann
Denne opskrift på frisk pasta med en hjemmelavet tomatflødesovs og stegte tigerrejer tager ingen tid at lave, og så smager den skønt. Server evt. med friskbagt brød.

15 min
2 personer
Pasta med tomatflødesovs og tigerrejer
2 fed hvidløg
1 rødløg
1 spsk. olie
300 g tigerrejer
250 g frisk fuldkornspasta
200 g tomater
150 g frisk spinat
1 dl fløde 9%
1 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Tilbehør
Brød
Fremgangsmåde
- Sæt saltet vand over til pastaen, skær hvidløg og rødløg i fine tern og svits dem i olien.
- Tilsæt rejerne og lad dem svitse med et par min.
- Kom pastaen i vandet og lad den koge i 3-4 min.
- Skær tomaterne i tern og tilsæt dem sammen med skyllet spinat og fløde.
- Smag til med citronsaft, salt og peber og server med frisk pasta.

Opskrifter
Urtevafler med rejer

Hovedretter
Squashpasta med rejer og citron