Pitabrød med laks og hummus
Opskrift på pitabrød med laks og hummus
(2 pers.)
220 g udblødte, kogte kikærter (1 ds.)
2 skiver hvidt brød
2 fed hvidløg
4 spsk. olivenolie
1 spsk. limesaft
½ tsk. stødt spidskommen
1 spsk. tahin (kan undlades)
Salt og peber
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)3 tomater
½ agurk
½ hakket salatløg
2 spsk. hakket persille
1 spsk. olivenolie
1 spsk. limesaft
Salt og peber
6 pitabrød
250 g varmrøget laks
Fremgangsmåde til pitabrød med laks og hummus
Blend kikærterne med brød i tern, hvidløg, olivenolie, limesaft, spidskommen og tahin til en grynet masse og smag hummussen til med salt og peber. Fjern kernerne fra tomater og agurk og skær dem i små tern. Bland ternene med løg, persille, olivenolie, limesaft og smag til med salt og peber. Lun pitabrødene og fyld dem med hummus, grønsagstern og laks i flager.
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.