(3 pers.)
15 min.
350 g store, kogte rejer
1 dl sweet chilisauce
1 spsk. fiskesauce
½ dl hakkede koriander
2 forårsløg
2 gulerødder
¼ agurk
1 mini hjertesalat
6 pitabrød (gerne fuldkorn)
Rør chilisauce, fiskesauce, koriander og fintsnittede forårsløg sammen og vend rejerne heri. Skræl gulerødderne, flæk agurken og fjern kernerne.
Skær gulerødder og agurk ud i tændstikstynde strimler og snit salaten.
Lun pitabrødene og fyld dem med salat, agurk, gulerødder og rejer og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SØDE MUFFINFORME
De søde muffinforme findes i flere farver og kan købes for 19 kr. pr. stk. i Familie Journal Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Hjemmelavede deller og pommes frites
Pitabrød med rejer og hummus
Wraps med thaikylling
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)