Ravioli med skinke og tomat
Ingredienser til ravioli med skinke og tomat
(2 pers.)
1 hakket løg
1 fed hvidløg
1 spsk. rapsolie
10-15 friske basilikumblade
1 ds. flåede tomater
2 tsk. salt
1 knsp. peber
150 g kogt skinke
250 g frisk ravioli
25 g parmesan
Fremgangsmåde til ravioli med skinke og tomat
Hak løg og hvidløg og svits i olie. Tilsæt tomater, hakket basilikum, salt og peber. Lad tomatsaucen koge under låg i 10 min. og skær skinken i tern. Kog raviolien i letsaltet vand i 3 min. og hæld vandet fra. Vend ravioli og skinke i tomatsovsen og servér med friskrevet parmesan og groft brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Ravioli med laks
Sicilianske aubergineruller
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)