Restauratørens hønsesalat
Ingredienser til hønsesalat
(6 pers.)
2 kyllingefileter
1 bdt. grønne asparges
1 glas marinerede artiskokker i olie
2 modne avocadoer
50 g valnødder
100 g fine frosne ærter
6 skiver ovnristet parmaskinke
1 dl mayonnaise
1 dl cremefraiche 18%
1-2 tsk. dijonsennep
Citronsaft
Salt og peber
Pynt
karse
ER DU OGSÅ JULEENTUSIAST?
Vil du have juleopskrifter, kreative dekorationer, tips og gode gaveidéer - eller vil du dele dine tips? Besøg vores hyggelige julefællesskab på Facebook
Sådan gør du
Kog kyllingefileterne og skær dem i mundrette bidder. Damp aspargesene og rør mayonnaisen med cremefraiche, sennep, citronsaft, salt og peber. Vend kvarte atiskokker med resten af ingredienserne. Pynt med karse. Skal helst spises samme dag.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mere mad til julefrokosten...
Mandellaks med urtesalat
Marinerede sild og karry-sildesalat
Paté
Du finder meget mere julepynt, -håndarbejde og -mad fra Familie Journal her...
Julens klassikere
Vi har samlet alle de bedste juleopskrifter til en god gammeldags dansk jul med masser af hygge...