Risotto med svampe, bacon og nødder
Ingredienser til risotto med svampe, bacon og nødder
(2 pers.)
150 g bacon i tern
300 g blandede svampe
1 hakket skalotteløg
150 g risottoris
2 spsk. olivenolie
1 tsk. citronsaft
½ dl hvidvin
4 dl bouillon
50 g revet parmesan
50 g friske hasselnødder
Salt og peber
Fremgangsmåde til risotto
Rens svampene og skær dem i mundrette stykker. Sautér løg, svampe og ris i olien, uden de tager farve. Tilsæt hvidvin og lad risene opsuge væden. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, til det hele er brugt. Vend parmesanen i, smag til med salt og peber og servér.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Pasta med persillepesto og tomater
Grønsager med ostesovs
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)