Opskrifter

Rispande med æg og grøntsager

Lørdag, 30. juni 2018af Christine Bille. Foto: Carina Krüger.Foto: Carina Krüger.
Denne rispande er perfekt til de dage, hvor det skal gå lidt hurtigt. Med ris, æg og masser af grøntsager mætter den også dejligt - og smager skønt.

Ingredienser til rispande:

(2 pers.)

1 rødløg
1 gulerod
1 spsk. olie
2 tsk. paprika
375 g kogte ris
½ tsk. salt
1 knsp. peber
100 g ærter
60 g spinat
40 g cheddar
2 æg

Prøv også: Rispande med kylling og gurkemeje

Fremgangsmåde:

Skræl løg og gulerod, skær løget i 
halve skiver og guleroden i tern.
Svits løg og gulerod i olien sammen med paprika et par min.
Tilsæt risene, lad dem svitse med endnu et par min. 
og smag til med salt og peber.
Vend 
ærter, spinat og cheddar i.
Lav to 
fordybninger, kom æggene i og lad retten simre over svag varme, til 
æggehviden netop har sat sig.

Se også: Risret med fisk og rejer