Roastbeef med rosmarin og bearnaisecreme
Ingredienser til roastbeef
(Roastbeef til 4 pers.)
20 min. + 1 time i ovnen
800 g mellemstore kartofler
1 spsk. smør
1 tsk. groft salt
1 knsp. peber
700 g snørret roastbeef
1 spsk. smør
2 kviste rosmarin
2 dl syrnet fløde
1 spsk. bearnaiseessens
2 spsk. hakket estragonblade
Tilbehør til roastbeef
Bønnesalat
Skræl kartoflerne og skær hver kartoffel knapt igennem i tynde skiver på tværs. Læg dem i en smurt bradepande, penslet med smør. Drys med salt og peber. Steg dem i ovnen ved 200° i 1 time.
Brun din roastbeef i smørret sammen med rosmarin og lad den stege færdig i ovnen sammen med kartoflerne i 30 min. Rør fløden med bearnaiseessens, estragon og smag til med salt og peber. Server din roastbeef med en god bønnesalat.
Madopskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Find flere opskrifter her...
Roastbeef med hjemmelavet remoulade
Rugbrød med roastbeef
Lammekoteletter og grønsagsspid
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)