Lammekoteletter og grønsagsspid
(6 pers.)
12-18 lammekoteletter, enkelte med skaft
2 portioner yoghurtmarinade
Smør koteletterne med marinaden og lad dem trække i 1 time. Tænd for grillen, gerne en grill med brede stegeriller. Tør den overskydende marinade af og steg koteletterne tæt på gløderne 3 min. på hver side.
Find marinade her
Grønsagsspid
(6 pers.)
2 spsk. flydende honning
2 tsk. grov sennep
2 spsk. olivenolie
2 courgetter i tykke skiver
1 aubergine i store tern
Groft salt
12 cherrytomater
2 rødløg i både
2 orange peberfrugter i kvadrater
12 træspid
GODT TIL GRILLEN
Lyse sommeraftener og lækker grillmad hører sammen: Her får du 18 lækre opskrifter på forretter, hovedretter og desserter til grillen - se opskrifter her
Tilbehør
Kogte evt. marinerede kartofler
Læg 12 små træspid i blød i vand. Skær courgetterne i tykke skiver og auberginen i store tern. Drys dem med salt og lad dem trække i 30 min. Skyl saltet af og dup dem tørre. Rør honning med sennep og olie, vend alle grønsagerne i marinaden. Sæt grønsagerne skiftevis på spiddene og steg dem over grill eller i ovnen ved 200° i 25-30 min.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Sojakylling og avocadosalat
Jordbærsalsa
Rabarbergrød
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)