Rodfrugtsuppe med torsk
(3 pers.)
Det skal du bruge til rodfrugtsuppe med torsk
2 fed hvidløg
1 chili
1 spsk. olie
300 g persillerod
1 gulerod
1 tsk. rød karrypasta
1 lime
6 dl grønsagsel. kyllingebouillon
165 ml kokosmælk (lille dåse)
450 g torskefilet
6 skiver bacon
Salt og peber
Prøv også: Rodfrugtsuppe med gremolata
Sådan laver du rodfrugtsuppe med torsk
Hak hvidløg og chili groft og svits dem i olien.
Skær persillerod og gulerod i tern, tilsæt dem sammen med karrypasta og lad det svitse med i 2 min.
Hæld bouillon og kokosmælk over og lad suppen koge i 10 min.
Skær torskekødet i 6 stykker, vikl bacon om og steg dem på en grillpande 3 min. på hver side.
Purér suppen med en stavblender og smag den til med salt og peber.
Servér suppen med fisk, lime i både og evt. groft flutes.
Prøv også: Klar rodfrugtsuppe med pesto toast