Opskrifter

Rodfrugtsuppe med torsk

Mandag, 30. november 2015af Kristina Marckmann, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Når det er koldt udenfor er det perfekt at varme sig på en suppe, og med et par stykker fisk til, så mætter det fantastisk. Her får du opskriften på rodfrugtsuppe med torsk.

(3 pers.)

Det skal du bruge til rodfrugtsuppe med torsk

2 fed hvidløg
1 chili
1 spsk. olie
300 g persillerod
1 gulerod
1 tsk. rød karrypasta
1 lime
6 dl grønsagsel. kyllingebouillon
165 ml kokosmælk (lille dåse)
450 g torskefilet
6 skiver bacon
Salt og peber

Prøv også: Rodfrugtsuppe med gremolata

Sådan laver du rodfrugtsuppe med torsk

Hak hvidløg og chili groft og svits dem i olien.
Skær persillerod og gulerod i tern, tilsæt dem sammen med karrypasta og lad det svitse med i 2 min.
Hæld bouillon og kokosmælk over og lad suppen koge i 10 min.
Skær torskekødet i 6 stykker, vikl bacon om og steg dem på en grillpande 3 min. på hver side.
Purér suppen med en stavblender og smag den til med salt og peber.
Servér suppen med fisk, lime i både og evt. groft flutes.

Prøv også: Klar rodfrugtsuppe med pesto toast