Pasta med bøgehatte og skaldyr
Ingredienser til pasta med bøgehatte og skaldyr
(2 pers.)
1 fed hvidløg
1 spsk. persille
200 g blandet skaldyr (fruit de mer)
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
250 g frisk pasta
250 g bøgehatte
1 spsk. smør
1 dl fløde
30 g parmesan
Fremgangsmåde til pasta med bøgehatte og skaldyr
Hak hvidløg og persille, bland med skaldyr og olivenolie, krydr med salt og peber og stil det på køl. Kog pastaen i letsaltet vand som angivet på pakken. Rens bøgehattene og rist dem i smørret, til de begynder at tage farve. Tilsæt skaldyrene, lad dem riste med et par min. og hæld fløden på. Hæld vandet fra pastaen, kom den ned til skaldyrene og bland godt. Anret pastaen med masser af friskrevet parmesan og servér.
Tip: Du kan naturligvis også bruge andre svampe til denne ret, både kantareller og rørhatte er særdeles velegnede
Madopskrift: Kristine Marckmann
Find flere opskrifter her...
Stegte nudler med æg og rejer
Mac'n cheese
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)