Opskrifter

Sauté med lever og peberfrugt

Torsdag, 7. marts 2019af Christine Bille Nielsen. Foto: Carina Krüger. Foto: Carina Krüger.
Denne sauté med lever og peberfrugt smager skønt sammen med kartoffelmos eller ris.

Ingredienser til sauté med lever og peberfrugt:

(4 pers.)

2 løg
2 røde peberfrugter
1 grøn peberfrugt
500 g kalvelever
2 spsk. olivenolie

Prøv også: Mørbradbøffer med svampe og bacon

Salt og peber:
1 brik purerede tomater
2-3 spsk. paprika
1 fed hvidløg
1-2 spsk. balsamico
1 bdt. persille

Tilbehør:
Kartoffelmos el. ris

Se også: Kikærtegryde

Fremgangsmåde:

Skær løg og peberfrugter i tynde skiver.
Skær leveren i tykke strimler.
Brun leveren hurtigt på alle sider i 1 spsk. olie på en pande.
Læg den på en tallerken og krydr med salt og peber.
Svits løg og peberfrugter i resten af olien på panden i 4 min.
Tilsæt tomater, paprika og presset hvidløg og lad det simre i 5 min.
Varm leveren i saucen i et par min. og smag imens til med balsamico og evt. salt og peber.
Drys retten med hakket persille og servér med kartoffelmos eller ris.

Prøv også: Fillotærte med svinekød, porrer og ærter