Sauté med lever og peberfrugt
Ingredienser til sauté med lever og peberfrugt:
(4 pers.)
2 løg
2 røde peberfrugter
1 grøn peberfrugt
500 g kalvelever
2 spsk. olivenolie
Prøv også: Mørbradbøffer med svampe og bacon
Salt og peber:
1 brik purerede tomater
2-3 spsk. paprika
1 fed hvidløg
1-2 spsk. balsamico
1 bdt. persille
Tilbehør:
Kartoffelmos el. ris
Se også: Kikærtegryde
Fremgangsmåde:
Skær løg og peberfrugter i tynde skiver.
Skær leveren i tykke strimler.
Brun leveren hurtigt på alle sider i 1 spsk. olie på en pande.
Læg den på en tallerken og krydr med salt og peber.
Svits løg og peberfrugter i resten af olien på panden i 4 min.
Tilsæt tomater, paprika og presset hvidløg og lad det simre i 5 min.
Varm leveren i saucen i et par min. og smag imens til med balsamico og evt. salt og peber.
Drys retten med hakket persille og servér med kartoffelmos eller ris.
Prøv også: Fillotærte med svinekød, porrer og ærter