Opskrifter

Simremad i gryderne

Lørdag, 28. januar 2012af Redaktion
Gryderetter til de kolde vintermåneder

Gryderetter er skønne i vintermånederne, hvor vi ofte gerne vil spise nogle fyldige retter.
Gryderetter er gode til hverdag og som gæstemad, da de ofte kan stå og simre for sig selv i nogle timer, og give dig tid til andre gøremål.
Gryderetter er også god udnyttelse af økonomien og tilgodeser de små, særlige kødstykker som kæber, forkød og skank.
Syre, væde, lang og lav temperatur er vigtigt for et mørt resultat
Der er relativt nemt at bikse gryderetter sammen, ofte er det bare at finde alle de grøntsager som du kan komme i tanke om, herefter skære dem ud og smide dem i dine gryderetter. Det er svært at gå galt i byen med gryderetter, der er dog nogle kombinationer der kan give bedre resultater end andre. Se derfor vores mange opskrifter på gryderetter, således at du får de bedste gryderetter du kan forestille dig.

Se også...
Dejlige supper i vinterkulden
Mad, der kan fryses ned

Se opskrifterne nedenfor.

Se også videoen, hvor Familie Journals faste madskribent, Helle Brønnum Carlsen, viser, hvordan du laver en lækker mørbradgryde: