Skinke med spidskålssalat
(2 pers.)
20 min.
300 g kogt skinke i tykke skiver
½ dl græskarkerner
1 spsk. honning
1 granatæble
1 lille spidskål
Salt og peber
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. mayonnaise
3 spsk. tyk yoghurt
300 g kogte aspargeskartofler
Snit kålen fint og gnid den med salt. Lad den dryppe af i et dørslag. Rist græskarkerner på en tør pande og vend med honning. Pil kernerne ud af granatæblet. Vend den skyllede kål, de fleste kerner og lidt peber sammen. Rør eddike i. Rør mayonnaise med yoghurt og vend i kålen. Server med drys af de sidste kerner, kartofler og kogte skiver kold skinke.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
SMUKKE TALLERKENER
Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Italiensk skinkefad
Skinkeculotte med radicciosalat
Koteletter i wok
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)