Skinkesnitsler med æble-rødbedesalat
(2 pers.)
25 min.
2 skinkesnitsler
1 æg
3 spsk. rasp
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 æble
1 rødbede
1 spsk. revet peberrod
1 stilke bladselleri
½ dl syrnet fløde
Salt og peber
1 spsk. hasselnøddeflager
Pisk ægget sammen med 1 spsk. vand og bland raspen med salt og peber. Paner snitslerne i æg og rasp og steg dem på panden i 3-4 min. på hver side. Skræl rødbeden og riv den på den fine side af et rivejern. Riv æblet groft og skær bladsellerien i skiver. Bland æble og bladselleri med rødbede, peberrod og syrnet fløde og smag til med salt og peber. Server snitslerne med råstegte kartofler.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv også...
Skinkeculotte med pommes anna
Kalvesnitsler med rød kartoffelsalat