(4 pers.)
25 min.
2 løg
2 stængler bladselleri
2 gulerødder
2 spsk. olivenolie
400 g hakket oksekød
2 spsk. tomatpure
1 dl vand
1 spsk. oregano
1 tsk. salt
1 knsp. peber
400 g spaghetti
Tilbehør
Parmesanost og brød
Hak løg, selleri og gulerødder fint og svits dem let i olien. Tilsæt kødet og brun det af sammen med grønsagerne. Rør tomatpure, vand, oregano, salt og peber i og lad kødsovsen simre under låg i 15 min.
Kog spaghettien i letsaltet vand, til den er al dente, og hæld vandet fra. Smag kødsovsen til med salt og peber og vend pastaen i. Server med friskrevet parmesanost og et stykke godt brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FINE PORCELÆNSKRUS
Søde, røde porcelænskrus fra Falby med hvide prikker. Krusene kan købes for 25 kr. pr. stk. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Pastasalat med kylling
Spaghetti carbonara
Sennepskylling med sølvbedesalat
Find flere klassiske retter her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)