Ingredienser til spicy kylling
(4 pers.)
450 g kyllingeinderfilét
2 spsk. ajvar (køb den færdig eller lav den efter denne opskrift)
2 spsk. flydende honning
1 spsk. olivenolie
1 usprøjtet lime
1 tsk. salt
1 knsp. peber
300 g fuldkornsbulgur
5 dl hønsebouillon
2 spsk. olivenolie
2 snackpeber
½ dl hakkede persille
1 spsk. hakket koriander
1 spsk. hakket mynte
Fremgangsmåde til spicy kylling
Bland ajvar, honning, olivenolie, fintrevet limeskal, salt og peber, vend kyllingefiléterne deri og lad dem trække i mindst 15 min.
Kog bouillonen op, hæld den over bulguren og lad den trække i 15 min.
Pres saften af limefrugten og rør den i den lune bulgur sammen med olivenolie.
Steg kyllingefiléterne ved middelhøj varme i 4-5 min., til de er netop gennemstegte.
Skær snackpeberne i tern, hak krydderurterne og vend begge dele i bulguren.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Ajvar - relish
Kyllingepie
Stegte ris med and
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)