Opskrifter
Stegt torskerogn med hjemmelavet remoulade og kartofler
Onsdag, 20. marts 2019Opdateret 26. februarAf Kristina MarckmannFoto: Carina Krüger.
De fleste danskere vil gerne spise mere fisk, men får det sjældent gjort. Måske denne lækre ret med torskerogn og hjemmelavet remoulade kan gøre tricket.

30 min
4 personer
Stegt torskerogn
600 g torskebukser
2 spsk. salt
1 spsk. eddike
1 l vand
1 spsk. smør
Remoulade
75 g mayonnaise
1 spsk. fransk sennep
100 g finthakkede pickles
1 spsk. finthakkede kapers
1 spsk. hakket persille
1 finthakket skalotteløg
1 tsk. gurkemeje
Salt og peber
Tilbehør
750 g kartofler
Råkostsalat
Fremgangsmåde
- Pak torskerognen ind i bagepapir og læg pakkerne i en gryde med vand, salt og eddike.
- Lad rognen småkoge i 25 min., til den mærkes fast, og lad den afkøle.
- Rør mayonnaise, sennep, syltede pickles, kapers, persille, løg og gurkemeje sammen og smag remouladen til med salt og peber.
- Skær rognen i skiver, og rist dem gyldne i smørret.
- Server med remoulade, persilledryssede kartofler og en god råkost.

Forretter & Tilbehør
Røget torskerognstatar

Forretter & Tilbehør
Torskerogn med tatarsauce