Stikkelsbærsalat med stegt kylling
(4 pers.)
500 g kyllingebryst med skind, uden ben
400 g stikkelsbær
75 g grøn, sprød salat
50 g bred persille
½ potte basilikum
100 g perlebyg
Salt og peber
Saften af ½ citron + den anden halvdel i både til pynt.
2 spsk. olivenolie
TIP
Rigtig god til gæstemad på terrassen, da salaten kan laves i god tid, og kyllingen evt. grilles sammen med gæsterne.
Drys kyllingen med salt og peber og steg den i ovnen ved 220° i 15 min.
Alternativt kan den grilles ca. 15-20 min., efter den er gnedet med salt og peber. Kog perlebyg efter anvisning på pakken.
Skyl og pluk persillen. Blend basilkum med salt, peber, citron og olie til en grøn pestosovs. Vend den i byggen.
Skyl salat og stikkelsbær og vend dem i byggen sammen med hele blade af persille og server det til kyllingebrystet med både af citron.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter med stikkelsbær her...
Stikkelsbærgrød
med vaniljeis
Stikkelsbærfool
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)