(2 pers.)
35 min.
2 store skiver lyst landbrød uden for hård skorpe
20 g smør
2 store hovedsalatblade el. 4 små
4 rødspættefileter
½ æg
1 dl rasp
Smør til stegning
125 g rejer
2 spsk. farvet stenbiderrogn
6 asparges (grønne el. hvide el. begge dele)
½ citron
4 kviste dild
½ dl hjemmerørt mayonnaise
Læg 2 af fileterne i vand med salt, der er bragt i kog. Når fisken lægges i, slukkes, og efter 1½ minut tages de op. De to andre vendes i æg og rasp og steges sprøde i smør ca. 3 min. på hver side ved høj varme. Skræl de hvide asparges og kog både grønne og hvide i saltet vand i 2-5 min. Rist brødet og smør det med smør. Læg skyllet salat på, så fisk, så rejer og asparges, top med mayonnaise og stenbiderrogn og pynt med citron og dild.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Dansende pinsesol
Avocadomos med rejer
Roastbeef med hjemmelavet remoulade
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)