Svensk pølseret
Ingredienser til svensk pølseret
30 min.
(Svensk pølseret til 4 pers.)
1 kg kartofler
2 løg
2 spsk. smør
3 tsk. paprika
10 røde pølser
2 spsk. konc. tomatpuré
3 dl. mælk
1 dl. madlavningsfløde
Salt og peber
Purløg til pynt
Sådan gør du
Skræl kartoflerne, skær dem i tern og kog dem i letsaltet vand i 15 min.
Hak løgene og svits dem i smørret sammen med paprikaen.
Skær pølserne i 1 cm tykke skiver og lad dem svitse med i et par min.
Tilsæt kartoffelternene sammen med tomatpuré og mælk og lad retten småsimre i 10 min for at få den bedste svensk pølseret.
Hæld fløden ved og smag til med salt og peber. Server pølseretten med klippet purløg og groft brød.
Madopskrift: Kristina Miechels