(4 pers.)
30 min.
½ glas korma karrypasta
150 g peanuts
1 spsk. olie
2 løg i tynde både
500 g skinkekød i mindre stykker (skåret af f.eks snitsel)
2 spsk. rørsukker
1 courgette i tern
2 gulerødder i tern
1 rød peber i tern
1½ dl kokosmælk
400 g basmatiris
Salt og peber
Rist peanuts på tør pande. Kom så olien i en stor dyb pande eller wok og steg kødet af 2-3 omgange, så det brunes. Tag op og kom løg, courgette, gulerødder og rød peber i og steg. Kom sukker og kødet ved og tilsæt karrypasta, og efter 3-4 min. kokosmælk og lad det simre i 10 min. Kog risen efter anvisning på pakken. Smag til og server drysset med friske krydderurter.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Kyllingewok med peanuts
Kalkun i grøn karry med mandler