Svinemørbrad med chokoladecrust
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/mad/hovedretter/2012/08/34-svinemoerbrad-med-chokoladecrust-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(4 pers.)
2 spsk. kakaonibs
1 tsk. muscovadosukker
1 tsk. kakaopulver
½ tsk. friskkværnet, sort peber
½ tsk. stødt fennikelfrø
1 tsk. paprika
½ tsk. stødt kanel
Salt
1 svinemørbrad, afpudset (ca. 500 g)
1 spsk. olivenolie
TIP
- Kakaonibs fås hos chokoladebutikker og specialkøbmænd.
- Kakaonibs er knuste, rå kakaobønner.
Mango-bønnesalat
1 mango
1 skalotteløg
1 lime
Lidt frisk koriander
200 g bønner
Olivenolie
Tilbehør
Kartoffelfritter
Bland nibs med sukker, kakao, peber og krydderier til en slags rasp. Vend mørbraden i det og steg den i lidt fedtstof ca. 2 min på hver side. Sæt den i ovnen i 10-15 min. ved 200°, til den er akkurat gennemstegt. Skræl mangoen og skær den i tern. Hak løget og bland det med mangoen, friske korianderblade og lidt limesaft. Blancher bønnerne og vend dem i limesaft og olivenolie. Server med ovnstegte fritter.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Uhm! Chokolade...
Kylling med rødbeder
i chokoladedressing
Pocheret fisk med
chokolade-mole
Chokolade brûlée
med saltet karamel
Chokolade-dessert-
kage
Bønnegryde med
chili og chokolade
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop